آخرین اخبار
کد مطلب: 102225
غذاهايي که از سلامت روده محافظت مي کنند
تاریخ انتشار : 1394/03/19 09:31:16
نمایش : 3146
برخي مواد غذايي در محافظت از روده در مقابل عوامل بيماري زا نقش مهم و حيرت انگيزي دارند.
به گزارش سلام لردگان،   کارشناسان براي حفظ سلامت روده توصيه‌هايي منحصر به فرد دارند، از جمله جويدن مواد غذايي به طور کامل که سبب سلامت معده و روده و استراحت بيشتر آنها مي‌شود.
 
مواد غذايي نيمه جويده که به طور کامل هضم نمي‌شوند، باعث ايجاد نفخ در روده و يا علائمي مانند يبوست، اسهال و يا عدم تحمل خوردن مواد غذايي مي‌شوند.
 
خوردن غذاهاي ترش مانند ماست، کلم قرمز و سرکه سيب مي‌تواند محيط روده را از باکتري‌هاي مضر پاک کنند.
 
روغن‌هايي مانند روغن نارگيل نيز مي‌تواند سبب تقويت سيستم ايمني روده شود.
 
مواد خوراکي مانند کلم، کلم پيچ و کلم بروکلي نيز به دليل وجود گوگرد در ساختار خود مي‌تواند سبب تقويت عضلات روده و ديواره آن شوند.
 
استراحت کافي نيز مي‌تواند سبب تقويت گردش خون به روده و حفظ سلامت آن شود.
 
خوردن آب گياه آلوئه ورا نيز مي‌تواند سبب تقويت ديواره روده و مخاط دروني آن و تقويت سيستم ايمني روده و نابودي باکتري‌هاي مضر احتمال موجود در روده شود.
 
خيساندن دانه‌هاي غلات مانند عدس، نخود، لوبياي سياه و سفيد در پياز و سير نيز مي‌تواند علاوه بر گرفتن نفخ آنها باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش شود.
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس