برخي مواد غذايي در محافظت از روده در مقابل عوامل بيماري زا نقش مهم و حيرت انگيزي دارند.
به گزارش
سلام لردگان، کارشناسان براي حفظ سلامت روده توصيههايي منحصر به فرد دارند، از جمله جويدن مواد غذايي به طور کامل که سبب سلامت معده و روده و استراحت بيشتر آنها ميشود.
مواد غذايي نيمه جويده که به طور کامل هضم نميشوند، باعث ايجاد نفخ در روده و يا علائمي مانند يبوست، اسهال و يا عدم تحمل خوردن مواد غذايي ميشوند.
خوردن غذاهاي ترش مانند ماست، کلم قرمز و سرکه سيب ميتواند محيط روده را از باکتريهاي مضر پاک کنند.
روغنهايي مانند روغن نارگيل نيز ميتواند سبب تقويت سيستم ايمني روده شود.
مواد خوراکي مانند کلم، کلم پيچ و کلم بروکلي نيز به دليل وجود گوگرد در ساختار خود ميتواند سبب تقويت عضلات روده و ديواره آن شوند.
استراحت کافي نيز ميتواند سبب تقويت گردش خون به روده و حفظ سلامت آن شود.
خوردن آب گياه آلوئه ورا نيز ميتواند سبب تقويت ديواره روده و مخاط دروني آن و تقويت سيستم ايمني روده و نابودي باکتريهاي مضر احتمال موجود در روده شود.
خيساندن دانههاي غلات مانند عدس، نخود، لوبياي سياه و سفيد در پياز و سير نيز ميتواند علاوه بر گرفتن نفخ آنها باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش شود.